Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje

Informatie over de wellness faciliteiten

Alle huisjes van Wellness Vakantiehuisje beschikken over diverse wellness faciliteiten. Op deze pagina informeren we je graag over de diverse faciliteiten.

Jacuzzi of Spa

Of je nu een vakantiehuisje of studio bij ons huurt, je kunt altijd even helemaal ontspannen in een jacuzzi op je eigen terras. Omdat er nog eens wat verwarring ontstaat omtrent ‘jacuzzi’ en ‘spa’ geven we graag even een toelichting.

Jacuzzi is een Amerikaanse fabrikant van spa baden, één van de bekendste fabrikanten op dit moment. Het merk Jacuzzi kreeg zoveel bekendheid, dat we nu vaak de term Jacuzzi gebruiken in plaats van spa bad.

Jacuzzi of spa bad, in beide gevallen betreft het een warmwater bad voorzien van massage waterstralen/jets en veelal aangevuld met een bubbel mechanisme. Door de masserende werking van de waterstralen en bubbels, aangevuld met het warme water, wordt een bezoek aan de jacuzzi als relaxerend en ontspannend ervaren.

Houtgestookte sauna

De sauna’s van Wellness vakantiehuisje staan in de tuin en worden met hout gestookt. Dit komt het dichtste bij het traditionele Finse saunaritueel. De rode gloed van het knapperende haardvuur in de sauna geeft een bijzondere sfeer. Hout is de natuurlijke keuze voor een ontspannen sauna bad in de ware geest van Finland.

Voordelen van een bezoek aan de sauna:

  • Verzacht en ontspant vermoeide spieren
  • Verhoogt de natuurlijke weerstand
  • Verlicht stress en zorgt voor ontspanning
  • Verhoogt de stofwisseling
  • Verbetert de circulatie
  • Bevordert het herstelproces en het vrijkomen van natuurlijke pijnstillers

Na een bezoek aan de sauna is het belangrijk om goed af te koelen. Dat kan bijvoorbeeld door een koude of lauwe douche te nemen. Bij diverse huisjes hebben we naast de sauna een buitendouche geplaatst. Bekijk ons complete aanbod en zoek het huisjes dat past bij je wensen.

Sunshower

Enkele vakantiehuisjes zijn voorzien van een sunshower in de badkamer. Zonlicht (UV) zorgt voor de natuurlijke aanmaak van Vitamine D,  een zomers kleurtje en meer energie. Elke dag 10 minuten mild zonlicht is dan ook gezond voor lichaam en geest.

De sunshower maakt het mogelijk om onder de douche bij te bruinen. De sunshower is zeer flexibel in gebruik, je kunt eenvoudig instellen door middel van de timer hoelang je gebruik wilt maken van de sunshower en welke lampen je wilt inzetten. Op deze manier kun je dus ook gericht bij bruinen.

Natuurlijk bepaal je zelf of je tijdens het douchen de Sunshower aanzet, ‘gewoon’ douchen kan uiteraard ook.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze wellness faciliteiten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Daarom kies je voor Wellness Vakantiehuisje

msg

Sauna en jacuzzi

Je eigen sauna en jacuzzi in de tuin

msg

Groene omgeving

Gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden

msg

Ultieme rust

Ervaar optimale privacy tijdens je verblijf

footer_map