Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje

Wellness huisjes

De wellness huisjes zijn standaard voorzien van veel comfort en diverse wellness faciliteiten. Tijdens je vakantie kun je heerlijk bubbelen in de jacuzzi op het terras of helemaal ontspannen in de sauna. Een moment om even de boel de boel te laten en heerlijk te genieten van je vakantie.

Faciliteiten op het park

In de periode april (vanaf Pasen) tot medio september kun je een hapje eten in het “huiskamer restaurant” op het parkje. Tevens is er dan broodservice aanwezig. Voor 18.00 uur bestellen en de volgende ochtend liggen de vers gebakken broodjes voor je klaar!

In de periode april tot september kun je tegen een geringe vergoeding gebruik maken van de wasmachine en wasdroger op de voorgelegen mini-camping.

Wil je graag een dagje eropuit met de fiets? Dan is het goed om te weten dat je ook een (elektrische) fiets kunt huren.

Reserveer een wellnessweekend of wellnessweek

Ben je al overtuigd? Boek dan eenvoudig online je wellnessvakantie. Mocht je nog vragen hebben of telefonisch de reservering willen doornemen, neem dan contact met ons op via 06 – 46 22 38 93 (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur) of per email info@wellnessvakantiehuisje.nl

Lees minder

postimg_1
Privé wellness

Genieten met privacy

Elk huisje heeft een afgeschermde tuin, waardoor je optimale privacy ervaart en ongestoord van de privé wellness faciliteiten kunt genieten. Door de gunstige ligging van de tuin op het zuiden is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. Kom even helemaal tot rust en geniet!

Lees meer

postimg_2
Wellness faciliteiten

In een vakantiehuisje

Alle huisjes van Wellness Vakantiehuisje beschikken over een sauna en jacuzzi op het terras. De badkamer in het huisje is standaard voorzien van een luxe badkamer met regendouche, soms zelfs met een sunshower. Beleef een heerlijke vakantie en geniet van de heerlijke wellness faciliteiten.

Lees meer

postimg_3
Vakantiehuis met jacuzzi

Even tot rust komen

Neem plaats in de jacuzzi en kom even helemaal tot rust. Maar wat is nou het verschil tussen een jacuzzi en een spa bad? En wat zijn de voordelen van een jacuzzi? Antwoorden op deze en andere vragen kun je nalezen op deze pagina.

Lees meer

postimg_4
Huisregels

Van Wellness Vakantiehuisje

Om de rustige en ontspannen sfeer van onze locatie te waarborgen, zijn er een aantal huisregels rondom de wellness faciliteiten en wellness overnachting. We vertellen je er graag meer over.

Lees meer

Daarom kies je voor Wellness Vakantiehuisje

msg

Sauna en jacuzzi

Je eigen sauna en jacuzzi in de tuin

msg

Groene omgeving

Gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden

msg

Ultieme rust

Ervaar optimale privacy tijdens je verblijf

footer_map