Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje

Vakantiehuis met jacuzzi

Huur een vakantiehuis met jacuzzi  bij Wellness Vakantiehuisje en kom even helemaal tot rust. Neem plaats in de jacuzzi buiten in de tuin met een drankje binnen handbereik en geniet van het prachtige uitzicht of bewonder de sterrenhemel. Puur genieten van vakantie!

De voordelen van de jacuzzi ’s van Wellness Vakantiehuisje

  • Zowel zit- als ligplaatsen in het bad
  • Dimbare verlichting met moodlight
  • Jacuzzi beschikt over bubbels en jets
  • Massagestralen zijn naar wens in te stellen
  • Jacuzzi staat in de tuin met veel privacy

Bekijk ons aanbod

Je privé wellness moment!

Stel je eens voor dat je op elk moment van de dag in je eigen privé jacuzzi kunt stappen. Klinkt dat goed? Huur dan een vakantiehuis met jacuzzi bij Wellness Vakantiehuisje! Gedurende je verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van een privé jacuzzi en sauna in je eigen tuin. ‘s Morgens om rustig wakker te worden, in de middag na een leuk uitje en ’s avonds onder de sterrenhemel om de dag romantisch af te sluiten. Doordat de tuin volledig is afgesloten kun je in alle rust en ongestoord genieten van je eigen privé wellness moment.

Jacuzzi of spa bad?

Is het nou een jacuzzi of een spa bad? Omdat er nogal wat verwarring is ontstaan omtrent ‘jacuzzi ’ en ‘spa’ geven we graag even een toelichting.

Jacuzzi is een Amerikaanse fabrikant van spa baden, één van de bekendste fabrikanten op dit moment. Het merk Jacuzzi kreeg zoveel bekendheid, dat we nu vaak de term Jacuzzi gebruiken in plaats van Spa bad.

Jacuzzi of spa bad, in beide gevallen betreft het een warmwater bad voorzien van massage waterstralen / jets en veelal aangevuld met een bubbel mechanisme. Door de masserende werking van de waterstralen en bubbels, aangevuld met het warme water, wordt een bezoek aan de jacuzzi  als relaxerend en ontspannend ervaren.

Vakantiehuis met jacuzzi  huren voor 2-personen

Wellness Vakantiehuisje verhuurt diverse 2-persoons vakantiehuisjes, de zogeheten studio’s. Ook de studio’s zijn voorzien van een luxe jacuzzi op het terras. De jacuzzi ’s bij de studio’s beschikken over een ligbank en 2 grote zitplaatsen. Lekker genieten van veel ruimte dus! Het bad wordt sfeervol verlicht met 6 dimbare lichtpunten in het bad. We krijgen veel lovende reacties over de massagestralen in het bad, want deze zijn naar ieders wens in te stellen, van ontspanning tot een stevige massage.

Vakantiehuis met jacuzzi  huren voor 4-personen

Onze 4-persoons vakantiehuisjes beschikken ook over een ruime jacuzzi. In deze jacuzzi kun je met maar liefst 4 personen zitten. De speciale waterstralen, ook wel jets genoemd, masseren je rug, nek en schouders. Het dimbare licht met moodkleuren verlicht het bad, waardoor je ook in het donker nog even heerlijk kunt genieten van de waterstralen.
Bekijk ons aanbod

Wist je dat…

… alle vakantiehuisjes ook beschikken over een Finse houtgestookte sauna in de tuin? 

Voordelen van een jacuzzi

Regelmatig plaats nemen in een jacuzzi is gezond voor lichaam en geest. Niet alleen omdat het gezellig kan zijn om samen met je partner, vriend of vriendin even bij te praten in de jacuzzi, maar ook omdat het goed is voor je gezondheid. We noemen een paar voordelen:

  • Massagestralen bevorderen de doorbloeding van je spieren
  • Spieren herstellen sneller van eventuele blessures door de massage
  • Door de warmte worden afvalstoffen in je bloed sneller afgevoerd
  • Het warme water werkt ontspannend voor lichaam en geest

Het zijn slechts enkele voordelen, maar eigenlijk kun je de voordelen natuurlijk het beste zelf komen ervaren. Reserveer een vakantiehuis met jacuzzi bij Wellness Vakantiehuisje en kom even helemaal tot rust!

Ontspannen in en rondom Wellness Vakantiehuisje

Heb je tijdens je verblijf zin om een dagje eropuit te gaan? Dan geven we graag tips! Onze huisjes zijn gelegen op een kleinschalig vakantiepark midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden in de kop van Overijssel. Dit Nationaal Park biedt vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen of varen. Vanuit het nabijgelegen dorp Giethoorn vertrekken diverse vaarroutes waardoor je de prachtige omgeving vanaf het water kunt bekijken. Lees hier meer over de omgeving en onze tips.

Tip van Wellness Vakantiehuisje: combineer een wandel-, fiets- en vaartocht door gebruik te maken van de EcoWaterLiner. Deze vaart door het Nationaal Park Weerribben-Wieden en leidt langs de mooiste plekken.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze wellness faciliteiten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Daarom kies je voor Wellness Vakantiehuisje

msg

Sauna en jacuzzi

Je eigen sauna en jacuzzi in de tuin

msg

Groene omgeving

Gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden

msg

Ultieme rust

Ervaar optimale privacy tijdens je verblijf

footer_map