Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje
Ultiem verwenmoment
in een wellness vakantiehuisje

Om de rustige en ontspannen sfeer van onze locatie te waarborgen, zijn er een aantal huisregels rondom de wellnessfaciliteiten en wellness overnachtingen.

Wellness overnachtingen

Gebruik van de wellness bungalows en wellness studio’s door meer personen dan vastgelegd in de huurovereenkomst is niet toegestaan. Tevens worden de huisjes niet verhuurd aan groepen en jongeren. Ons concept is gebaseerd op rust, stilte en ontspanning.

Bezoek

Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen “gasten van gasten” toe op ons terrein waardoor de stilte en rust gewaarborgd kan blijven.

Gebruik jacuzzi en sauna

Elk huisje heeft een prive jacuzzi en houtgestookte sauna (Marron geen sauna!) en zijn het gehele jaar beschikbaar, alleen de buitendouche kan tijdens vorstperiode afgesloten zijn. Wij hebben er voor gekozen om de jacuzzi niet onder een afdak te plaatsen. Daardoor kunt u volledig in de open lucht genieten van zon, regen, wind en sterren kijken terwijl u in het warme water aan het relaxen bent. Het gebruik van de wellnessfaciliteiten (zoals sauna, jacuzzi e.d.), door meer personen dan vastgelegd in de huurovereenkomst is niet toegestaan.

Huisdieren niet toegestaan

Aangezien wij onze huisjes 100% huisdiervrij willen houden voor onze gasten met allergieën, is meenemen van huisdieren niet mogelijk. Hierop maken wij geen uitzondering. Roken, gourmetten, frituren, etc. binnen in de huisjes is niet toegestaan. BBQen buiten is mogelijk.

Auto's

Er kan 1 auto op de oprit bij het huisje worden geparkeerd. I.v.m. brandweervoorschriften is het niet mogelijk om een auto op straat voor het huisje te parkeren. De maximale snelheid op het parkje is 10 km/uur!

Reserveer een wellnessweekend of wellnessweek

Ben je al overtuigd? Boek dan eenvoudig online je wellnessvakantie. Mocht je nog vragen hebben of telefonisch de reservering willen doornemen, neem dan contact met ons op via 06 – 46 22 38 93 (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur) of per email info@wellnessvakantiehuisje.nl

Daarom kies je voor Wellness Vakantiehuisje

msg

Sauna en jacuzzi

Je eigen sauna en jacuzzi in de tuin

msg

Groene omgeving

Gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden

msg

Ultieme rust

Ervaar optimale privacy tijdens je verblijf

footer_map