Ervaar de rust
in Nationaal Park Weerribben-Wieden
Ervaar de rust
in Nationaal Park Weerribben-Wieden
Ervaar de rust
in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Huurvoorwaarden Wellnessvakantiehuisje

Algemeen

De inhoud van onze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele veranderingen. Uitsluitend de in de boekingsbevestiging genoemde details zijn bindend. 

Aankomst en vertrek 

Een week is van vrijdag tot vrijdag. Een midweek is van maandag tot vrijdag en een weekend van vrijdag tot maandag, tenzij anders overeengekomen. De aankomsttijd is tussen 16.00 uur tot 18.00 uur. Graag ontvangen wij een uur voor de verwachte aankomsttijd een berichtje zodat wij op tijd aanwezig kunnen zijn om de sleutel te overhandigen.

De vertrektijd is tot 10.00 uur. 

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden staan op uw boekingsbevestiging. De aanbetaling van 50% dient binnen 7 dagen na reservering te worden betaald,  het restbedrag (50%) uiterlijk zes weken voor aankomst. Bij een boeking op korte termijn dient u het totale bedrag in één keer te voldoen. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd uw boeking te annuleren. 

De betaalde borg ontvangt u binnen enkele dagen na vertrek retour, indien het huisje in goede staat en zonder schade is achtergelaten. 

Annulering 

Wij gaan er vanuit dat u een reis- en annuleringsverzekering afsluit, dan wel eventuele risico’s van annulering voor eigen rekening neemt. U dient tevens over een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te beschikken die gedurende de huurperiode geldig is. Een reservering kunt u uitsluitend per e-mail annuleren. 

Bij annulering bent u een vergoeding verschuldigd, de hoogte van de vergoeding kunt u terugvinden in Artikel 6 van de Recron voorwaarden Vakantieverblijven

Annulering door verhuurder

Mochten wij door onvoorziene omstandigheden de boeking niet kunnen realiseren, dan krijgt de huurder onmiddellijk (indien mogelijk) een vergelijkbaar object aangeboden ter vervanging. Indien de huurder niet akkoord gaat met dit alternatief, wordt de reeds betaalde huur onmiddellijk geretourneerd. Verdergaande aansprakelijkheid aan de kant van de huurder wordt in dit geval uitdrukkelijk uitgesloten. 

Aansprakelijkheid 

De huurders zijn tijdens het verblijf volledig aansprakelijk voor schade aan woning en inventaris, die door toedoen van de huurders  is ontstaan. De huurder heeft de plicht de schade onmiddellijk te melden aan de verhuurder. Deze schade moet vervolgens volledig worden vergoed. Wij behouden ons het recht voor om schade geheel of gedeeltelijk, met de borg te verrekenen. De huurders kunnen door de eigenaar/ beheerder verzocht worden om het gehuurde object per direct te verlaten; indien eigendommen worden vernield of misbruikt, dan wel in geval van klachten van de omwonenden.  

De eigenaar draagt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van ongevallen die huurders in of nabij het huis overkomen. 

Huisregels en parkreglement

Om de rustige en ontspannen sfeer van onze locatie te waarborgen, is gebruik van de vakantiewoning en de bijbehorende wellness faciliteiten zoals sauna, jacuzzi e.d., door meer personen dan overeengekomen bij de boeking, niet toegestaan. Het overeengekomen aantal personen is inclusief kinderen en baby's. Gebruik van de vakantiewoning en de wellness faciliteiten door meer personen dan vastgelegd in het contract, leidt tot onmiddellijke ontbinding van het contract zonder recht op vergoeding. Onze woningen zijn uitsluitend bestemd voor recreatieve doeleinden en niet bedoeld voor het vieren van feestjes, partijen etc., in de ruimste zin van het woord.

Ondanks dat wij gastvrij zijn, laten wij geen "gasten van gasten" toe op ons terrein waardoor rust en stilte kan worden gewaarborgd.

Parkeren van de auto is uitsluitend toegestaan op de eigen oprit bij het huisje, per huisje kan 1 auto worden geparkeerd. Overige auto’s parkeren volgens aanwijzing. Niet parkeren op de straat, dit i.v.m. brandweervoorschriften en hinder in noodsituaties. De maximum snelheid op het parkje is 10 km/uur!

Het meenemen van huisdieren is niet mogelijk. 

Roken, gourmetten, frituren, enz., is binnen in onze huisjes niet toegestaan. Barbecueën is mogelijk buiten op het gras of grind.

De capaciteit van ons stroomnet is niet voldoende voor het opladen van elektrische auto's. Dit veroorzaakt kostbare storingen. Op het parkje is wel een mogelijkheid aanwezig voor opladen van de auto.

Hoe gaan wij om met de hygiëne?

Na afloop van een verblijf wordt een jacuzzi ALTIJD geleegd, schoongemaakt, gedesinfecteerd, gevuld met schoon water en voorzien van chloor. U maakt dus gebruik van een jacuzzi die speciaal voor u is gevuld met water waar nog niemand anders gebruik van heeft gemaakt

Klachten

Indien er iets niet in orde is met uw geboekte vakantiewoning, kunt u ons per omgaande informeren. Wij doen dan ons best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Voor meer uitgebreide voorwaarden verwijzen wij u graag naar Recron voorwaarden Vakantieverblijven

 

 

 

 

 

 

footer_map