Ervaar de rust
in Nationaal Park Weerribben-Wieden
Ervaar de rust
in Nationaal Park Weerribben-Wieden
Ervaar de rust
in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Het Coronavirus en uw boeking bij Wellnessvakantiehuisje.nl

Wellnessvakantiehuisje houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan ​​bij Wellnessvakantiehuisje voorop. We houden u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kan ik nog een reservering plaatsen?

Natuurlijk kunt u nog een verblijf bij ons boeken. Onze huisjes zijn gewoon geopend, zodat u kunt blijven genieten van een vakantie op het platteland. Doordat elk huisje beschikt over een privé sauna en jacuzzi in een afgesloten tuin met poortdeur (dus geen openbaar gebruik) kunt u hier gebruik van maken op elk moment van de dag. Uw auto kunt u parkeren op de privé parkeerplaats bij het huisje. U komt dus op geen enkele manier in contact met andere mensen.

Hoe gaan wij om met de hygiëne?

Na afloop van een verblijf wordt een jacuzzi ALTIJD geleegd, schoongemaakt, gedesinfecteerd, gevuld met schoon water en voorzien van chloor. U maakt dus gebruik van een jacuzzi die speciaal voor u is gevuld met water waar nog niemand anders gebruik van heeft gemaakt.
In een sauna worden bacteriën, schimmels etc. door de hoge temperatuur onmiddellijk gedood. Onze huisjes worden zoals gewoonlijk goed schoongemaakt en ontsmet.

 

footer_map